Kimchi
Fermenterad salladskål med sting.
Från Korea som man äter varje dag till varje måltid.
Salladskål, gochugaru (koreansk chili), vitlök, ingefära, salt och socker för fermentering.
Lång hållbarhet.
08-221111
Fermenterad salladskål med sting.
Från Korea som man äter varje dag till varje måltid.
Salladskål, gochugaru (koreansk chili), vitlök, ingefära, salt och socker för fermentering.
Lång hållbarhet.
Fyllda med färs av morot, ingefära, vitkål, lök, vitlök, salt, chili, soja och sesamolja.
Doppas i soja.
Förvaras i frys.
Som kroppkakor fast på vårt vis.
En glutenfri potatissmet som fylls med röra av svamp, lök, kryddpeppar, tryffelolja och salt.
Serveras med rörörda lingon, skirat växtbaserat smör eller soja.
Förvaras i kylskåp.
Bovetefrallor 5-pack
Valnötsfrallor 5-pack
Fröbrödslimpa 450 g
Krämig och lite syrlig gurt av kokosmjölk med probiotika.
Smaksatt med hallon, vanilj eller blåbär.
Läckra crémer som kan användas som dipp, på mackan, till salladen eller till vad du vill helt enkelt.
Hummus, Mock Tuna, Rödbetshummus, Oliv-och tomattapenade... vi gör flera smaskiga röror till mackan, till salladen, som dipp eller grillmaten.
Nyttig och lagom söt till frukosten.
Smarriga cakes och tårtor för festtillfället eller lyxfikat!
Vi har flera smaker och storlekar att välja mellan.