+46 739 840661 
 +46 8 22 11 11 

Råvaror och hållbarhet

Vi strävar efter hållbarhet hela vägen. Från inköp och tillagning till förvaring och förpackning.
I största möjliga mån använder vi ekologiska råvaror - främst från lokala producenter.
Vi är ständigt på jakt efter nya, härliga producenter som strävar efter samma sak som vi: God kost och en hållbar planet!
Oavsett man odlar baljväxter, grönsaker, frukt eller tillverkar annat i grön linje så är man välkommen att höra av sig till oss! Kanske kan vi göra nytta tillsammans? Hör gärna av er via kontaktformuläret om ni är intresserade av en vidare dialog.
Som sagt, vi gillar hållbarhet. Vi gillar mat. 
Och vi gillar att dela med oss av det vi kan och att lära oss nytt! 🌱
Namn E-post Meddelande Skicka in

Om oss...

Vi vill att fler ska upptäcka det som är bra och spännande med växtbaserad kost. Upplevelsen av riktigt god mat tillagat av det som växer omkring oss. Helt utan tillsatser.
Växtbaserade proteiner är minst lika effektiva som animaliska. Addera därtill rawfood som behåller alla vitaminer och näringsämnen - dvs, mat som inte värms upp till mer än 42 grader. Dessutom (!) är växtbaserad kost snällare mot både djur, natur och vår miljö -  en viktig faktor som vi värnar väldigt mycket om!

"Är man vegan om man har fjärilar i magen?"
Vi är inspirerade av Malkolm - en jordnära, ödmjuk, rolig, intelligent och varm person som bland mycket stod för "personlig utveckling och visdom". Därav vår logga med en Lotusblomma som bland annat symboliserar just det, enligt den Buddistiska läran.

Malkolm, som hade en stor passion för all sorts mat och ett stort intresse för matlagning och att experimentera med smaker, valde växtbaserad kost som tonåring.
För miljön och djurens skull.
Sällan pratade han på eget initiativ om sitt ställningstagande. Men när man frågade honom om hans val så fick man höra väl genomtänkta argument, sitt syfte och anledning till sitt beslut.
I sin helhet: "Att visa omtanke och ansvar för djuren och vår planet."
Något som kom att inspirera många i hans väg. Väldigt många.
Fler blev uppmärksamma och tog rygg. Hans ödmjukhet och generositet gjorde det lätt att ta till sig hans värderingar. 
Och hans kloka tankar om människan, djuren och vår planet, lämnade avtryck.

Det är där vi är nu - familjen Park.
Att fortsätta trampa mark, om än med små steg, på vårt sätt.

Till minnet av Malkolm Park
1994 - 2019